Onze instellingOVER CURA INTEGRA

Cura Integra dankt haar naam aan integrale zorg, waarin de zorg beschouwd wordt vanuit het integraliteitsprincipe.  Alhoewel de ziekte en/of de beperking van de cliënt een belangrijke rol speelt, is deze niet leidend  voor de zorgverlening.  De zorg wordt gestart bij de cliënt als mens en zijn behoeften.  Voor de zorg is het vraagstuk van de cliënt en wat hij belangrijk in het leven vindt leidend.  Bij Cura Integra wordt de zorg volledig afgestemd op cliëntniveau.

 

Cura Integra is een jonge organisatie met een zeer jong en gedreven team. Clienten worden bij Cura Integra op de hoogst mogelijke kwaliteit ondersteund. Dit gebeurt zowel op onze locatie tijdens de dagbesteding als bij de clienten thuis.

Cura Integra is er voor uw gehele zorg !!!ONZE WAARDEN

Aandacht

Wij maken het aangenaam voor mensen in hun eigen huis, in hun eigen omgeving. Door hulp in het huishouden en individuele/groepsbegeleiding met persoonlijke aandacht en een glimlach. Iedere situatie is verschillend, dus ook die van u. Wij passen onze dienstverlening daarop aan, waarbij het verhogen van uw zelfredzaamheid het uitgangspunt is.

Flexibiliteit

Uw vraag is uitgangspunt voor de zorg of begeleiding. Samen met u wordt afgestemd hoe de zorg of begeleiding het beste gegeven kan worden. Of het nu gaat om verpleegkundige zorg of ambulante begeleiding, huishoudelijk zorg of zorg binnen onderwijs. Cura integra is er voor iedereen , voor elke moment van de dag.

Kwaliteit

Bij Cura integra werken we volgens een zorgplan dat we samen met u opstellen. Cura integra voldoet aan alle kwaliteitseisen die er binnen de thuiszorg gelden. Ieder jaar worden wij door een externe organisatie getoetst op alle onderdelen binnen de organisatie. Zo bent u er zeker van dat u professionele, veilige en goede zorg krijgt volgens de laatste maatstaven.

De beste teamONZE VERZORGERS

Wat zeggen zeREFERENTIES

Toe aan professionele zorg in Amsterdam e.o.?

Om uw aanvraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen verzoeken wij u ons aanvraag formulier volledig in te vullen.